От този въпрос се вълнуват не само хората, които не притежават моторно превозно средство, а и собствениците на автомобили. И това не е случайно. Всеки автомобилен шофьор, въпреки че притежава превозно средство, в даден момент започва да мечтае за нова, по- хубава, по-модерна и по-съвършена кола.  Ние ще се опитаме, с някои практически съвети, да Ви помогнем да намерите отговорите, защото вероятно задавате тези въпроси на близки и познати, на стари и опитни водачи. И наистина, не трябва да гледате лековато на покупката на автомобил, тъй като по същество това е второто по крупност „капиталовложение“ на семейството, след жилището. В него се влагат спестяванията на цялото семейство, събирани в продължение на месеци, дори години. Ето защо, покупката трябва да бъде добре обмислена и автомобилът да задоволява всички необходими нужди.

На въпроса „Какъв автомобил да си купя? “ ние не бихме могли да отговорим категорично. Това  е много конкретен и специфичен избор за всяко семейство. На този въпрос трябва да си отговорят сами бъдещите собственици. Но ще се опитаме да отговорим на друг, не по-малко важен въпрос: „Как да си избера автомобил? “, т. е. ще Ви посочим какво трябва да имате предвид, при покупката на моторно превозно средство. Ще Ви насочим към важните страни на този толкова важен въпрос, които трябва да бъде взет под внимание.

Човек би могъл да си купи нов или използван вече автомобил, собствен или общ – с брат, сестра, дори с роднини, ако е прекомерно скъп. Един дългогодишен автомобилен състезател винаги, когато някой го питаше какъв автомобил да си купи – използван или нов, отговаряше: „Умните хора управляват нови автомобили“. Всъщност не се отнася толкова до ума, колкото до покупателната способност на всеки. Да уточним неговата мисъл – по-правилно би било да кажем: „Ако имате възможност, купете си чисто нов автомобил“. Новият автомобил гарантира на собственика си продължителен, бихме казали безгрижен пробег. Години наред притежателят му няма да мисли за ремонти, за резервни части и няма да решава „сложни технически задачи“. Ще пести време и ще се движи без много технически повреди, защото новият автомобил иска твърде малко – гориво, масла, елементарно техническо обслужване и културна и разумна експлоатация. И така, решили сте да купувате нов автомобил, не бързайте, обмислете разумно всички детайли и спокойно направете своята оценка, като претеглите всички ЗА и ПРОТИВ и всички ПЛЮСОВЕ и МИНУСИ.

Успех при избора на нов автомобил, а ако имате нужда от международен транспорт на автомобил от Германия или Австрия, веднага се свържете с нас и ние ще се погрижим за безпроблемния му превоз до България.

Call Now Button