Продажба на коли от Германия и Австрия

Компанията ни е специализирана в продажбите и превоз на автомобили от Германия, Австрия, Белгия и Холандия.  Разполагаме с нужните контакти, работеща схема на работа и екип от специалисти, които ще Ви насочат да направите правилния за Вас избор. Доверявайки се на нас, Вие печелите не само най-добрия за Вас автомобил, но и спестявате изгубено време, висене по опашки, достатъчно сериозна сума пари, както и неприятните емоции.

Както всички знаем, закупуването на автомобил от Германия, Австрия, Белгия или Холандия е предпочитан вариант за нас българите. Обикновено това са запазени, поддържани и на добри цени коли. Ако сте решили да се сдобиете с нов автомобил или втора употреба в добро състояние от Австрия или Германия, нужно Ви е да се обърнете към компания, която ще го достави до България.

Малко са фирмите в България, които изпълняват добросъвестно и качествено поръчки за закупуване на автомобил и внасянето му в България, но не бива всички да слагаме под един знаменател. Ако сте решили да закупите автомобил от Германия, Австрия, Холандия или Белгия, но се двоумите дали да го докарате сами или чрез транспортна компания, предлагаща лицензиран транспорт на кола, Ви съветваме да не го правите самостоятелно, а да се обърнете към професионалисти. Защото чрез услугите на лицензирана транспортна компания, закупуването и внасянето на автомобил в България, ще излезе по-изгодно, отколкото ако решите да го правите самостоятелно, без професионална помощ.

ПОИСКАЙТЕ ВАШАТА
ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА
ЗА ПРЕВОЗ

Можете да се обърнете към нас и ние ще направим всичко възможно Вашият автомобил да стигне до Вас по-най бързия и качествен начин, както и на достъпна цена. Защото за нас е важно, да работим качествено и списъкът от клиентите ни да се разраства. Ние гоним качество на обслужване и поддържане на добра репутация, защото нашето име говори за нас и работата ни, а това е най-важното.

Ние предлагаме на клиентите ни разнообразни варианти и възможности. Без значение дали е стар или нов,  клиентът ни получава винаги най-добро обслужване и достъпни цени. За нас е важно да изпълним поръчката в срок и да доставим най-доброто, което заслужават клиентите ни!

Свържете се с нас на посочените в сайта телефони, за да получите повече информация за продажба на коли от Германия, Австрия, Белгия или Холандия.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

транспорт на автомобили
транспорт на автомобили
транспорт на автомобили
транспорт на автомобили
транспорт на автомобили
транспорт на автомобили
Call Now Button