Международен транспорт на коли

Нашата транспортна компания предлага  международен превоз на коли от Австрия, Германия, Белгия, Холандия и Швейцария. Главната цел на компанията ни е да извършваме бърза, качествена и достъпна доставка на автомобили за нашите клиенти. Компанията ни е изцяло специализирана в международния превоз на коли.

Разполагаме със сервиз където се извършват технически прегледи на доставените автомобили, както и автовози и платформи с които се извършва транспортирането им. Ние разполагаме с професионален екип от специалисти с дългогодишен опит, хора които умеят да работят качествено и коректно.

Най-важния аспект за нас е да извършваме поръчките на клиентите си експедитивно, качествено и в срок. Държим на лоялността и коректността, което носи на клиента ни спокойствието и сигурността за доставката на неговия автомобил.  Нашата компания внася автомобили от Германия, Австрия, Белгия, Холандия и Швейцария посредством всички нужни документи, сертификати и процедури свързани с доставянето им. Работим на твърдо устроени професионални принципи, установена схема на работа, а на всеки наш клиент даваме възможност на голям избор  и високо качество.

ПОИСКАЙТЕ ВАШАТА
ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА
ЗА ПРЕВОЗ

Предлагаме конкурентни цени, които са достъпни за всеки, както и високо ниво на обслужване, защото за нас е важно клиентите ни да бъдат доволни от нашите услуги.

За осъществяването на дейността ни компанията разполага с автовози от висок клас, както и с екип от професионални шофьори и техници, хора, които ще се погрижат доставката на Вашия автомобил да се извърши по възможно най-качествен и бърз начин. Разполагаме с каталози, с помощта на които, всеки наш клиент може да избере за себе си най-добрия автомобил. Предлагаме избор на марка, цвят, двигател, година на производство и т.н.

Компанията предлага най-оптимални решения и изгодни варианти на клиентите си. При по-голяма поръчка от няколко автомобила, клиентът получава отстъпка от 1 място, а редовните ни клиенти получават отстъпка в цената.

Ако сте закупили автомобил от друга компания, но тя не може да го транспортира и не предлага международен транспорт на автомобил, можете да се доверите на нашите транспортни услуги.

За повече информация, относно международен транспорт  на коли от Австрия, Германия, Белгия, Холандия и Швейцария се свържете с нас на посочените телефони.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

транспорт на автомобили
транспорт на автомобили
транспорт на автомобили
транспорт на автомобили
транспорт на автомобили
транспорт на автомобили
Call Now Button