Превоз на коли

Организираме превоз на автомобили от Австрия и Германия за България. Ако сте решили да закупите автомобил от Германия или Австрия, можете да се обърнете към нас, ние извършваме транспорт на автомобили за България.

Разполагаме с автовози и екип от професионални шофьори. С нас транспортирането и превоза на Вашия автомобил от Германия или Австрия е сигурен и надежден начин, като ние Ви осигуряваме спокойствието и увереността, че поръчката Ви ще бъде изпълнена качествено и в срок.

Предлагаме доставка на автомобили, които не са закупени от нас. В случай че, сте купили автомобил от друг сайт или Ваш познат, но те не Ви осигуряват превоз, можете да се обърнете към нашата компания, като се обадите на посочените телефони или изпратите запитване на имейла ни. Наш специалист ще Ви упъти в цените на предлаганите от нас услуги.

Превозът се осъществява с автовози, което се явява най-удачният вариант за превозване на леки автомобили от една държава в друга в Европа. Превозването с автовози е най-сигурния вариант за Вашия автомобил, което гарантира превозването да бъде изпълнено качествено и в срок .

ПОИСКАЙТЕ ВАШАТА
ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА
ЗА ПРЕВОЗ

Ние предлагаме достъпни цени и качествено обслужване. Ако се доверите на нашите услуги, ще установите, че ние не подвеждаме и не излагаме на риск клиентите ни. За нас е важно да бъдем конкурентно способни и да работим по най-професионалния начин. За нас е важно да запазим добрата репутация, която имаме и да работим качествено.

Една от основните дейности на компанията ни е превозна автомобили от Германия и Австрия. Благодарение на нашия професионализъм, Вие можете да потърсите услугите ни, а ние от своя страна ще се заемем да изпълним поръчката Ви качествено и в срок. Гарантираме безопасността и цялостта на превозените от нас автомобили, благодарение на професионалистите в екипа ни и добрата техника, с която разполагаме.

Нашата транспортна компания ще се заеме да превози Вашия автомобил и да го докара в страната, в състоянието, в което е бил при покупката.

За повече информация относно превоза на коли от Австрия и Германия, се свържете с нас на посочените в сайта телефони.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

транспорт на автомобили
транспорт на автомобили
транспорт на автомобили
транспорт на автомобили
транспорт на автомобили
транспорт на автомобили
Call Now Button