Цени за докарване на кола от Германия, Австрия, Белгия, Холандия и Швейцария

Facebook

За нас е  важно клиентите ни да бъдат доволни от нас и от нашите услуги. Цените, които предлагаме, са конкурентни и достъпни за всеки българин. При закупуване на няколко автомобила от Австрия или Германия, клиентът получава отстъпка. Всеки наш редовен клиент – автокъщи, търговци на автомобили и др.,  получава отстъпка в цената.

Добри цени предлагаме не само за старите и редовните ни клиенти, но и на новите клиенти. Ако все още не сте купували с нас, но имате такова намерение, ние ще Ви предложим достъпни цени и високо качество на обслужване. С нас се работи лесно и надеждно. Всеки клиент доверявайки ни се, прави най-добрия и правилен избор, защото за нас е важно той да бъде доволен и удовлетворен от изпълнената поръчка.

В случай че, сте решили да закупите автомобил от Австрия и Германия, можете да се обърнете към нас на посочените контакти в сайта. Цените, с които работим са конкурентни и достъпни за всеки.

Цени за докарване на стандартен лек автомобил (до 1,5 тона) от Мюнхен иил Нюрнберг, Германия до София, България: 900 лв.

За докарване на кола от Германия, но от друг град, моля пуснете запитване на имейла или се обадете на посочените в сайта телефони, наш специалист веднага ще отговори на запитването и ще посочи най-оптималния и достъпен за Вас вариант.

Цени за докарване на стандартен лек автомобил (до 1,5 тона) от Австрия до София, България: 700-750 лв.

За повече информация относно цените за докарване на коли от Германи и Австрия, както и за възможностите за отстъпка от цената, свържете се с нас на посочените в сайта телефони.

Call Now ButtonПоискай оферта Ключар София