Цени за международен транспорт на коли

Цената за превоз зависи както от разстоянието, от което трябва да бъде извършен транспортът, така и от собственото тегло на превозното средство. Цената не зависи от стойността на автомобила.

Предлагаме Ви няколко примерни цени за превоз на автомобили от най-популярните дестинации, а ако желаете да получите цена за транспорт от друга точка на Европа, моля изпратете ни запитване ТУК или ни се обадете по телефона.

Цени за докарване на стандартен лек автомобил (до 1,5 тона) от Мюнхен или Нюрнберг, Германия до София, България – съответно 1400 и 1500 лв.

За докарване на кола от Германия, но от друг град, моля изпратете запитване на имейла или се обадете на посочените в сайта телефони и наш сътрудник веднага ще отговори на запитването Ви с конкретна оферта.

Цени за докарване на стандартен лек автомобил (до 1,5 тона) от района на Виена, Австрия до София, България: от 1300 лв.

При закупуване на няколко автомобила от Австрия или Германия, клиентът получава отстъпка. Всички наши редовни клиенти – автокъщи, търговци на автомобили и др., получават отстъпка в цената.

ПОИСКАЙТЕ ВАШАТА
ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА
ЗА ПРЕВОЗ

Добри цени предлагаме не само за нашите редовни клиенти, но и на новите. Ако все още не сте транспортирали автомобил с нас, но имате такова намерение, ние ще Ви предложим достъпни цени и високо качество на обслужване. С нас се работи лесно и надеждно. Всеки клиент, доверявайки ни се, прави най-добрия и правилен избор, защото за нас е важно той да бъде доволен и удовлетворен от изпълнената поръчка.

В случай че, сте решили да закупите автомобил от Австрия или Германия, можете да се обърнете към нас на посочените контакти в сайта. Цените, с които работим са конкурентни и достъпни за всеки.

За повече информация относно цените за докарване на коли от Германия, Австрия, Белгия, Швейцария, Холандия и обратно, както и за възможностите за отстъпка от цената, свържете се с нас на посочените в сайта телефони.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

транспорт на автомобили
транспорт на автомобили
транспорт на автомобили
транспорт на автомобили
транспорт на автомобили
транспорт на автомобили
Call Now Button